Seizoenkaarten

Kan jij ook geen genoeg krijgen van ons speelpark? Dan is de seizoenkaart van Speelpark Klein Zwitserland echt iets voor jou! Met een seizoenkaart profiteer je van een seizoen lang speelplezier in het groenste speelparadijs van Limburg. Je kunt met jouw kaart namelijk onbeperkt langskomen in ons speelpark. De ene dag spetter je rond in het buitenzwembad en de volgende ga je alle holes af op de Adventure minigolf. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. En niet alleen bij Klein Zwitserland! Je kunt met jouw seizoenkaart namelijk ook nog eens bij onze partnerparken terecht met hoge korting. Koop dus een seizoenkaart voor jezelf of geeft er één cadeau aan een andere fan!

Zo werkt het!

De seizoenkaart is een seizoen lang geldig. Koop je een seizoenkaart voor 2024 dan kun je hier tot het einde van het speelseizoen 2024 gebruik van maken. Je mag komen zo vaak als je wilt! Op vertoon van de seizoenkaart kun je het park gratis bezoeken. Je hoeft hiervoor geen online reservering te maken.

Je kan jouw seizoenkaart hieronder online bestellen of aan de kassa kopen. Als je de seizoenkaart online hebt besteld, ontvang je een bevestiging per email waarmee je de pas aan de kassa kan laten printen. De seizoenkaart is persoonsgebonden, want aan de kassa maken we een pasfoto, die op de kaart geprint wordt. Je naam komt ook op de pas te staan. Daarna is de pas echt van jou!

Tarieven seizoenkaart 2024

✔️ Seizoenkaart kind: €37.50
✔️ Seizoenkaart volwassene: €18.75

Bestel hier jouw seizoenkaart voor 2024!

Voor wie wil je een seizoenkaart bestellen?

Alle voorwaarden op een rijtje

👉 De seizoenkaart is één seizoen lang geldig. Het jaartal staat vermeld op de kaart.
👉 Jouw seizoenkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien deze regel niet wordt nagekomen wordt de seizoenkaart ongeldig verklaard. Er vindt geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.
👉 De seizoenkaart dient bij de kassa getoond en gescand te worden bij elk bezoek.
👉 Het is niet mogelijk om de seizoenkaart aan te schaffen of te gebruiken in combinatie met andere acties of arrangementen, zoals kinderfeestjes, bedrijfs- of schooluitjes.

Korting bij onze partnerparken

Wist je dat je met jouw Speelpark Klein Zwitserland seizoenkaart ook nog eens korting krijgt bij onze partnerparken? Lees hier meer!