Schoolreisje

Een schoolreisje bij Speelpark Klein Zwitserland staat garant voor avontuur en zorgeloos spelen in de natuur!

Klein Zwitserland is een uniek speelpark en bekend vanwege haar hoogteverschillen, nostalgische speeltoestellen en het stoere en spannende Avonturenbos. De kleine avonturiers kunnen hier boomhutten bouwen, het onontdekte eiland ontdekken in Klimland en het Romeinse fort veroveren diep in het bos. Daarnaast kunnen kinderen op warme dagen lekker spetteren en plonsen in ons kindvriendelijke buitenzwembad en kunnen ze minigolfen. Al met al een van de leukste en meest complete basisschool schoolreisjes in Limburg.

Wil je een schoolreisje boeken? Dat kan, door een email te sturen aan info@skz.nl of te bellen naar +31 (0)77 – 373 15 65. We nemen je aanvraag z.s.m. in behandeling.

Een schoolreisje reserveren kan bij Klein Zwitserland het hele seizoen door, ook buiten de reguliere openingstijden! Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het organiseren van een schoolreisje bij Klein Zwitserland:

Entree leerling € 6,95
Entree begeleiders gratis
Entree leerling incl. adventuregolf €9,75
Optioneel:
Horeca arrangement 1: frietje, saus, snack en limonade €5,50 p.p.
Horeca arrangement 2: frietje, saus, snack, limonade en een raketje €6,75 p.p.
Raketje € 1,25 p.p.

Klein Zwitserland geeft als een van de weinige speelparken een Goed Weer Garantie voor schoolreisjes. Bij slecht weer kan je namelijk kosteloos annuleren tot 24 uur voor jullie reservering. Dit geldt voor de entree en het eventueel gereserveerde horeca arrangement.

Bij Klein Zwitserland kan alleen met de pin of contactloos worden betaald.

Voor meer informatie of voor het reserveren van een schoolreisje voor jouw basisschool kan je ons bereiken op +31 (0)77 – 373 15 65 of via info@skz.nl.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke kortingsacties, evenementen en meer!

Inschrijf segment(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.