Openingstijden worden geladen...

Schoolreisje

Een schoolreisje bij Speelpark Klein Zwitserland staat garant voor avontuur en zorgeloos spelen in de natuur!

Klein Zwitserland is een uniek speelpark en bekend vanwege haar hoogteverschillen, nostalgische speeltoestellen en het stoere en spannende Avonturenbos. De kleine avonturiers kunnen hier boomhutten bouwen, het onontdekte eiland ontdekken in Klimland en zoeken naar miljoenen jaren oude fossielen bij de Waterspeelplaats. Daarnaast kunnen kinderen op warme dagen lekker spetteren en plonsen in ons kindvriendelijke buitenzwembad en kunnen ze midgetgolfen. Al met al een van de leukste en meest complete basisschool schoolreisjes in Limburg.

Wij zijn ontzettend blij te kunnen mededelen dat, door een samenwerking met Fun Forest, onze poorten binnenkort weer open gaan. We hebben onze handen in elkaar geslagen en werken momenteel hard aan de opening op 3 juni 2023. Helaas is het niet mogelijk om eerder gebruik te maken van het Speelpark.

Meer informatie over onze nieuwe samenwerking vind je via deze link.

Ben je een school die graag een schoolreisje wilt boeken na 3 juni? Dat kan, door een e-mail te sturen naar info@skz.nl. Wij nemen deze zsm in behandeling.

Een schoolreisje reserveren kan bij Klein Zwitserland vanaf juni tot en met oktober dagelijks. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het organiseren van een schoolreisje bij Klein Zwitserland:

Entree leerling € 6,50
Entree begeleiders gratis
Entree leerling incl. adventuregolf €8,25
Optioneel:
Horeca arrangement 1: frietje, saus, snack en een capri sun Prijs voor nu onbekend
Horeca arrangement 2: frietje, saus, snack, capri sun en een raketje Prijs voor nu onbekend
Raketje € 1,25 p.p.
Adventure Golf Gold Rush € 2,50

Klein Zwitserland geeft als een van de weinige speelparken een Goed Weer Garantie. Bij slecht weer kan je namelijk kosteloos annuleren tot 24 uur voor jullie reservering. Dit geldt voor de entree en het eventueel gereserveerde horeca arrangement.

Bij Klein Zwitserland kan alleen met de pin of contactloos worden betaald.

Voor meer informatie of voor het reserveren van een schoolreisje voor jouw basisschool kan je ons bereiken op +31 (0)77 – 373 15 65 of via info@skz.nl.