Kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje bij Speelpark Klein Zwitserland!

Ben je bijna jarig? Dan is het tijd voor feest! Nodig al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor jouw kinderfeestje en vier je verjaardag bij het leukste, grootste en groenste speelpark van Nederland. Bij Speelpark Klein Zwitserland is het altijd feest en heb je samen uren lang speelplezier!

Zo ziet jouw kinderfeestje bij Klein Zwitserland eruit!

Ontdek tijdens jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes het hele park. In het buitenzwembad beleef je waterpret, maar je kan ook even relaxen op de Alpenweide ernaast. In het grote Avonturenbos ga je op een spannend avontuur. Hier kruip je door onderaardse tunnels, sluip je over smalle paadjes en klauter je over omgevallen bomen. Ook kan je op ontdekkingsreis in het grote speelschip of bij het Romeinse fort. Glij van de langste glijbaan van Europa en schommel hoog door de lucht! Bij Klein Zwitserland kun je ook nog eens minigolfen (onder begeleiding van een volwassene)! De Adventure Golf minigolfbaan bestaat uit maar liefst 18 holes, helemaal aangekleed in de stijl van het Wilde Westen. Voor de kleintjes is er ook van alles te beleven in Kleuterland, een overzichtelijke speeltuin met speeltoestellen voor de allerkleinsten. Kortom; vermaak voor iedereen!

 

Afsluiten met iets lekkers!

Van al die avonturen in het bos krijg je natuurlijk ontzettende trek. Daarom kan je een ervoor kiezen om een snack arrangement bij te boeken. Dan krijg je heerlijk frisse limonade, een snack en onbeperkt patat op jouw verjaardagstafel na het spelen. Dit arrangement boek je eenvoudig bij jouw kinderfeestje om het feest helemaal compleet te maken. Smullen maar!

 

Kinderfeestje boeken? Zo geregeld!

Je boekt jouw feestje hieronder, voor minimaal 6 kinderen. Hier kun je ook het snack arrangement bijboeken. Heb je vragen of wil je met een groep van meer dan 20 kinderen komen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@skz.nl.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke kortingsacties, evenementen en meer!

Inschrijf segment(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.