Schoolreisje voor basisschool

Een schoolreisje bij Speelpark Klein Zwitserland staat garant voor avontuur en zorgeloos spelen in de natuur!

Bij Speelpark Klein Zwitserland wordt er al meer dan 80 jaar gespeeld en is daarmee één van de oudste speeltuinen van Europa. Veel van de traditionele speeltoestellen worden door het park in ere gehouden.

Maar Klein Zwitserland is méér dan alleen maar een nostalgische speeltuin. In ons stoere en spannende Avonturenbos kunnen de kleine avonturiers boomhutten bouwen, het Romeinse fort bestormen en zoeken naar miljoenen jaren oude fossielen bij de waterspeelplaats. De hoogteverschillen in het landschap zorgen voor een spannende omgeving om lekker te ravotten. Daarnaast kunnen kinderen op warme dagen lekker spetteren en plonsen in ons kindvriendelijke buitenzwembad en kunnen ze midgetgolfen op de Adventure Golf Gold Rush. Al met al een van de leukste en meest complete basisschool schoolreisjes in Limburg.

Een schoolreisje bij Klein Zwitserland organiseren kan al vanaf €5,00 per leerling. Begeleiders en leerkrachten mogen gratis mee naar binnen. Door de huidige situatie is gratis annuleren mogelijk tot 3 dagen voor datum van het schoolreisje. Voor de mogelijkheden tot bus- en horeca arrangementen bij de schoolreis kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een schoolreisje voor jouw basisschool kan je ons bereiken op +31 (0)77 – 373 15 65 of via info@skz.nl.