In oktober viert Speelpark Klein Zwitserland het leukste Kinder Halloweenfeest in Nederland

Het speelpark is de hele maand oktober schitterend versierd met honderden pompoenen en vliegende vriendelijke spoken. Ook kun je tegen extra betaling Halloween pompoen snijden en marshmallows roosteren. De pompoenen neem je natuurlijk mee naar huis. De Adventure Golfbaan wordt ook volledig in Halloweensferen versierd. Vreemde geluiden en mysterieus gezang klinken door de bomen en struiken en in de verte huilt de vriendelijke weerwolf. Je beleeft het allemaal bij het leukste Halloweenfeest voor kinderen in Nederland.

Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook uitleven in de onderaardse tunnels van het mysterieuze land, glijden door de grote buisglijbaan en vliegen als een heks op de hoge schommel. Wist je dat de buisglijbaan en de schommel de langste en hoogste zijn van Europa? Beiden staan in het Guinessbook of Records.

Speelpark Klein Zwitserland is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Tijdens de herfstvakantie, van 16 t/m 31 oktober, is het speelpark dagelijks geopend van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Reserveer je tickets nu via www.skz.nl/tickets. Tot snel bij Speelpark Klein Zwitserland!