Klik hier voor info over de spannende avonturen-uurtjes in het avonturenbos van Speelpark Klein Zwitserland.

Het Park

Een avontuurlijk en gezellig dagje uit voor het hele gezin in het Noord Limburgse Tegelen

Een park voor zorgeloos speelplezier waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten in de natuur en samen op ontdekkingstocht gaat, waar je actief bezig bent of juist geniet van een spectaculaire show. Er is voor ieder wat wils! Een eigentijds en gezellig avonturenpark in een bosrijke omgeving: in Speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin.

Kleuterland
Klimmen, klauteren, schommelen, glijden… ‘Kleuterland’ is een beestachtig leuke, overzichtelijke speeltuin met speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Piratenland
In ‘Piratenland’ beleef je je eigen piratenavontuur. Klim van toren naar toren, kruip door kanonsgaten en zwier via de kabelbaan van eiland naar eiland. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op pad en wie weet vind jij de verborgen schat.

Avonturenbos
Durf je echt de uitdaging aan? In het stoere én spannende ‘Avonturenbos’ kun je je helemaal uitleven. Bouw je eigen boomhut, bestorm het Romeinse fort en klauter over omgevallen bomen. Kruip door onderaardse tunneltjes en sluip over smalle paadjes. De hoogteverschillen in het landschap, gevormd in een oude kleigroeve, zorgen voor een spannende omgeving om lekker in te ravotten.

Buitenzwembad en Alpenweide
Op warme dagen is niks lekkerder dan te spetteren en te plonsen in het nieuwe buitenzwembad. En wist je dat de naastgelegen Alpenwei een prima plek is om te picknicken of in een van de stoelen lekker te genieten van de zon?

Golf Rush
Betreed via een mijnschacht het Oude Wilde Westen en sla je slag op de avontuurlijke midgetgolfbaan. Met 18 holes vol speelplezier is de ‘Golf Rush’ een vermakelijk en sportief uitje voor het hele gezin.

Boordevol evenementen
Speelpark Klein Zwitserland biedt meer! Een boordevol programma met diverse activiteiten. Kom dichterbij roofvogels dan je ooit bent geweest tijdens de indrukwekkende roofvogelshows. Verbaas je over de trucs van de huisgoochelaar, maak je eigen kunst in het atelier ‘Oet de verf’ en bak heerlijke broodjes boven het knapperend kampvuur. Kijk voor het dagelijkse programma op de website.

Lekkere trek?
Mocht je trek hebben gekregen van al deze activiteiten? Laat je dan verwennen in het sfeervolle paviljoen ‘Op den Berg’ en kom heerlijk tot rust onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Je mag gerust je eigen picknickmand meenemen om met je gezin te picknicken in de natuur.