Klik hier voor info over de spannende avonturen-uurtjes in het avonturenbos van Speelpark Klein Zwitserland.

KVW & Scouting

Al meer dan 75 jaar het groenste speelparadijs van Limburg! 

Een park voor zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten in de natuur en samen op ontdekkingstocht gaat, waar je actief bezig bent. Er is voor ieder wat wils! In het speelpark vinden kinderen de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa (beiden staan vermeld in het Guinness Book of Records). Een eigentijds en gezellig avonturenpark in een bosrijke omgeving. In speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit en dat al meer dan 75 jaar. Klein Zwitserland is niet voor niets door de ANWB al voor de vijfde keer op een rij genomineerd voor het leukste Uitje in Limburg.

Naast de traditionele speeltuin is er een piratenland, een kleuterland, een schitterende Adventure Golfbaan, een kinderzwembad, en natuurlijk het Avonturenbos.

Ook in 2018 zijn de Avonturen–uurtjes er weer. 

Op en rond de grote bosweide kun je kiezen uit een tiental Avonturen–uurtjes. Ben jij ook een echte avonturier? Ga met je groep op onderzoek uit, laat zien hoe creatief je bent of laat je uitdagen voor een spannende tocht door de wildernis! Alle Avonturen-uurtjes worden begeleid door een Avonturier van Speelpark Klein Zwitserland.

 

Avonturen Speurtocht.

Deze speurtocht brengt je langs verschillende opdrachten in het Avonturenbos en beleef je samen de leukste avonturen! Loop samen met een groepje deze speurtocht en los samen de puzzel op! 

Voor meer informatie, klik hier op onderstaand onderwerp:

Avonturen-uurtje

Eten en drinken

GoedWeerGarantie

Avonturen Speurtocht